Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Nieuw!

april 2nd, 2010 at 7:54

Deze achtdaagse trip werd nog maar pas aan onze culturele groepsreizen toegevoegd, maar bleek direct een groot succes. De vertrekdata zijn al voor de hele zomer volgeboekt en er staan, ondanks de verruimde groepsgrootte, vele geïnteresseerden voor op de wachtlijst. In het vroege voorjaar en het najaar is nog plaats, maar slechts beperkt, dus u moet ook voor die reizen snel beslissen. Ondanks de grote kans op slecht weer stromen de boekingen voor die data onafgebroken binnen.

Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Oss zijn de eerste stops. We bezoeken er gespecialiseerde, soms nog maar nét opgeheven verkooppunten. Authentieke details als onverkochte restanten en de doorleefde inboedel (inclusief cd-rekken en cd-spelers!) zijn dus nog in hun natuurlijke omgeving te bezichtigen. Uiteraard informeert de deskundige reisleiding u over de bedrijfskarakteristieken en wordt uitvoerig ingegaan op de specifieke redenen die leidden tot sluiting.

Het wordt sterk afgeraden bij de bezoeken nog aanwezige personeelsleden zomaar aan te spreken. Omdat zij bezig zullen zijn ‘hun’ winkel uit te ruimen leidt dat wellicht tot vijandige reacties. Blijf steeds dicht bij de gids, want die weet hoe het ontslagen personeel het best kan worden benaderd.

Op verzoek van de groep als geheel kan de tijdsduur van stops verlengd worden. Tot de extra opties behoren immers vooraf met personeel geplande gesprekken, net als Powerpoint-presentaties van ooit enthousiast begonnen eigenaren, al wordt daarvoor per deelnemer een bescheiden toeslag in rekening gebracht.

Daarna zetten we via Delft koers naar Rotterdam en Utrecht. Let op: de twee laatste winkels behoorden tot hetzelfde bedrijf. Natuurlijk vertellen onze gespecialiseerde reisleiders u ook hier graag over het veranderde consumentengedrag en andere factoren die leidden tot de neergang van de eens zo populaire cd-branche.

Tenslotte reizen we naar Amsterdam, waar we als laatste Boudisque bezoeken. Dit gerenommeerde, pas eind maart gesloten bedrijf blijkt telkens weer een waardige afsluiting van deze interessante rondreis. Boek snel voor deze unieke kans! Ongetwijfeld komt u thuis met een hoofd vol onvergetelijke impressies.

Gepubliceerd in Heaven no. 54, mei-juni 2008/no. 3

Comments zijn gesloten.