Jimmy Page is de laatste tijd veel in het nieuws als grote man achter de heruitgaven van de albums van Led Zeppelin, terwijl hij ook sprak over een eventuele reünietournee van de band, die wordt verhinderd door de weigering van zanger Robert Plant.

Nu komt Page om een heel andere reden in de krant: hij probeert een verbouwing van het huis van zijn buurman tegen te houden.

Dat is ook nieuws als je zo beroemd bent als Page en als je buurman Robbie Williams is…

Page woont als sinds 1972 in zijn huis en Williams kocht het huis ernaast pas in 2013, maar het was ondanks de prijs van 17,5 miljoen pond (bijna 23 miljoen euro) nog niet helemaal naar ijn zin.
Page schreef naar het Engelse equivalent van de gemeentelijke commissie van bouw- en woningtoezicht en deelde mee dat Williams’ verbouwing zijn huis zou beschadigen door veroorzaakte trillingen tijdens de werkzaamheden, terwijl een door Williams gepland raam uitzicht zou bieden op de zijkant van zijn huis en de achtertuin, waardoor zijn woongenot zou worden aangetast.

Op basis daarvan zal Williams Page al niet meer uitnodigen voor een kopje thee, maar Page voerde ook nog het argument aan, dat de buitenkant van Williams’ huis een monumentale status heeft en daarom in originele staat moet blijven. Als dat argument wordt toegewezen, kan williams zijn verbouwing wel op zijn buik schrijven:http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/11344603/Robbie-Williams-in-battle-with-neighbour-Jimmy-Page-over-building-work.html