Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Stevie Nicks: ‘We kunnen niets anders….’

januari 16th, 2015 at 10:29

In een interview met Rolling Stone heeft Stevie Nicks gezegd, dat ze Fleetwood Mac nooit opnieuw zou kunnen verlaten.

Dat geldt ook voor de andere groepsleden, want ze kunnen niets anders dan wat ze doen, zo zegt Nicks.

Ook zegt ze echter, dat de enige groep waarvoor ze Fleetwood Mac wel zou verlaten, Tom Petty and the Heartbreakers zou zijn. Als Tom Petty haar gebeld zou hebben met het aanbod lid te worden van zijn groep, had ze dat vermoedelijk wel gedaan, ook als hij alsnog zou bellen.

In totaal beslaat het vraaggesprek zo’n zevenduizend woorden in het nieuwe nummer, terwijl Nicks ook op de cover staat. Daardoor bevat de site slechts een aantal fragmenten, want het blad moet tenslotte ook nog worden verkocht.

Een andere min of meer gekruide uitspraak gaat over de nog altijd spelende animositeit tussen haar en Lindsey Buckingham: die zou nog precies hetzelfde zijn als toen de twee uit elkaar gingen en zal ook nooit veranderen, zo stelt Nicks, ook niet als ze tachtig zijn….:http://www.rollingstone.com/music/news/stevie-nicks-looks-back-inside-rolling-stones-new-issue-20150114

Comments zijn gesloten.