Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

John Kerry én James Taylor tegen de Fransen: You’ve got a friend

januari 17th, 2015 at 8:49

Ruim na de mars van meer dan anderhalf miljoen mensen en meer dan veertig regeringsleiders uit Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten kwam de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken naar Parijs.

John Kerrry kwam vrijdag alsnog zijn respect betuigen voor de doden en gewonden van de aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo en de joodse supermarkt elders in Parijs en de Amerikaanse solidariteit betuigen met de strijd van de Fransen tegen het molsimterrorisme.

Tot veler verrassing bracht hij daarbij singer-songwriter James Taylor mee, die ook aanwezig was in het Hotel de Ville, het stadhuis van Parijs.

Kerry kondigde Taylor aan, die vervolgens zijn klassieker You’ve got a friend speelde, hoewel hij begon met een paar maten van La Marseillaise, het Franse volkslied:https://www.youtube.com/watch?v=kuWEkUcS0lI

Comments zijn gesloten.