Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Voor wie alles al heeft: de Sgt. Pepper’s jukebox

november 12th, 2017 at 10:01

Het is alweer een hebbedingetje en wat ons betreft ook nog rijkelijk overbodig, maar het toont wel aan dat de Beatles commercieel gezien nog minstens even interessant zijn als toen ze nog bijeen waren: de Sgt. Pepper’s jukebox.

Op de markt gebracht door Apple Corps Ltd en geproduceerd door Sound Leisure kost het ding 8995 pond, maar daarvoor wordt het niet alleen thuis afgeleverd, maar ook geïnstalleerd.

Wie die prijs toch een pietsje te hoog vindt, wordt trouwens gerustgesteld: de btw is erbij inbegrepen.

Jammer genoeg geldt die thuisbezorging dan weer alleen voor het Verenigd Koninkrijk……

De jukebox kan volgens de bijbehorende website zeventig singles bevatten, maar die worden voor dat geld niet meegeleverd. Wel standard is een Bluetooth-receiver en de mogelijkheid muziek te streamen en extra in- en uitgangen voor apparaten en spreakers, Ook over de geluidskwaliteit van de jukebox zelf wordt uiteraard hoog opgegeven én er zijn nog allerlei extra’s mogelijk, uiteraard tegen meerprijs:

http://www.jinglejukebox.co.uk

 

Comments zijn gesloten.