Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Heaven: misschien nog steeds het mooiste muziekblad van Nederland…

april 22nd, 2018 at 11:11

Heaven’s mei-juni-nummer heeft niet voor niets weer de bovenkop ‘liefde voor tijdloze muziek’.

Met artikelen over Chet Baker en Björk’s debuut, interviews met de nieuw leven ingeblazen Matthews Southern Comfort, producer Joe Henry, singer-songwriters VanWyck, Mary Gauthier en Joan as Police Woman, maar ook met rocker JD McPherson, zanger-pianist Ruben Hein, de band Johan, rhythm ‘n’ blues-zanger Nathaniel Rateliff en blazers Maceo Parker en Fred Wesley, plus columns en recensies van nieuwe albums van onder anderen Alela Diane, The LYNNeS, John Prine, Ciara Sidine, David Byrne, Buffalo Tom, Daniël Lohues, Simple Minds, Ben Harper & Charlie Musselwhite, Laurie Anderson & Kronos Quartet, Julia Sas en Ian Siegal plus de Top tien van songs over verslaving is Heaven de gang naar de beter gesorteerde tijdschriftenwinkel of boekhandel alweer meer dan waard.

Heaven kost daar nog steeds maar € 6,95, maar eena bonnement nemen kan natuurlijk ook:

www.popmagazineheaven.nl

 

Comments zijn gesloten.