Het album bij Led Zeppelin’s concertfilm ‘The song remains the same’ komt opnieuw uit als dubbel-cd, lp-set, in digitaal formaat en als Blu-Ray. Uiteraard is daarvoor het geluid geremasterd.

Er komt ook een ‘super deluxe boxset’ bestaan uit cd,’s, lp’s en dvd plus een fotoboek, een replica van het concertprogramma en het art work van destijds.

De volgorde van de nummers op de lp-set is veranderd. Daardoor kon het 29 minuten lange ‘Dazed and confused’ in zijn geheel op en plaatkant worden geperst.

De verschillende formaten krijgen verschillende extraatjes: de dubbel-cd bevat een fotoboekje van 24 pagina’s, de lp-set een fotoboekje van 28 pagina’s met een tekst van Cameron Crowe, de Blu-Ray heeft een surroundmix en en twee verschillende stereomixen.

De dvd en Blu-Ray bevatten video-outtakes van vier songs die niet in de originele film zaten: ‘Celebration day’, ‘Over the hills and far away’, ‘Misty mountain hop’ en ‘The ocean’.

Ook hierbij zit het boekje van 28 bladzijden, maar ook een herdruk van het programma van de optredens in Japan. Dat was alleen berkrijgbaar toen de film in dat land in première ging en een replica van de originele albumhoes. Bovendien zijn de eerste dertigduizend exemplaren genummerd.