Het Engelse Uncut sprak met Graham Nash, die op tournee komt naar Europa en natuurlijk een van Englands verloren zonen is. Uncut werpt de lezers van zijn website enkele hapklare brokken toe in de hoop meer exemplaren van het blad te verkopen.

Zo zegt Nash dat hij contact heeft met Stephen Stills en met Neil Young, maar dat ze geen van allen contact hebben met David Crosby.

Volgens Nash kiest Crosby zijn eigen pad en moet dat maar zo zijn.

Hij benoemt de spanningen tussen Crosby en de andere drie niet, maar vertelt wat CSN&Y-fans al wel wisten: de opnamen met producer Rick Rubin in 2012 voor een kale, akoestische plaat liepen spaak vanwege een ruzie tussen Rubin en …. Crosby.

De vier wilden zowel ‘Norwegian wood’ als ‘Blackbird’ van de Beatles opnemen, maar Rubin wilde slecht een Beatles-song op het album.

Toen Crosby dat niet nam en zei: ‘There’ll only be one Beatles song on the record if we say there’s only one fucking Beatles song on the record. Do not tell us what the fuck to do and what to sing!’ was de breuk een feit vanwege Crosby’s onverzettelijkheid, die je desgewenst natuurlijk ook koppigheid kunt noemen.

In antwoord op de suggestie dat de vier spanning nodig hadden om tot grote hoogte te stijgen, antwoord Nash hij denkt van niet; die spanning was er nu eenmaal en soms liep die hoog op.

Toch vindt Nash hun muziek uiteraard het belangrijkste: “Als we nooit samen meer en noot muziek maken, kijk dan tenminste naar wat we hebben bereikt.’