Dwarse singer-songwriter Flip Noorman werkt aan zijn derde album.

Voor “De big one’ heeft hij financiële hulp nodig en daarvoor is hij een crowdfundingsactie begonnen.

Voor je bijdrage kun je van alles terugkrijgen, afhankelijk natuurlijk van de hoogte ervan.

Hij heeft al 2350 euro van de vijfduizend die hij nodig heeft voor het mixen, masteren en drukken. De opnamen zijn namelijk al afgerond.

Noorman wil ‘ De big one’ op 26 september uitbrengen.

Het album is vrijelijk gebaseerd op de negentiende-eeuwse sideshow van het Ringling Brothers Circus en wordt volgens Noorman dus een muzikale freakshow. Hij noemt het ‘een even ongemakkelijk als onweerstaanbaar inkijkje in de menselijke rariteiten’, waarbij in elk nummer een andere ‘curiositeit’ centraal staat.

Wie Noormans twee vorige albums kent, ‘Bellse parese’ en ‘Make-up’, weet dat dat geen loze woorden zijn.

De recensie van ‘Belse parese’ kun je lezen in de categorie Recensies singer-songwriter, terwijl we ook van ‘Make-up’ regelmatig een song draaiden.

Dat hij moet bedelen om geld, nadat hij ook ‘Make-up’ al had gefinancierd met bijdragen van welwillende fans, is eigenlijk een schande. Noorman won tenslotte in 2014 de Wim Sonneveldprijs voor de theatervoorstelling van zijn debuut:

www.voordekunst.nl/projecten/7678-flip-noorman-de-big-one-1?utm_source=mailinglijst+flip+noorman&utm_campaign=57fd03fc26-EMAIL_CAMPAIGN_2018_08_17_12_01&utm_medium=email&utm_term=0_ba7bcea869-57fd03fc26-3137645

Zijn actie loopt nog 33 dagen en risico’s loop je niet, want Noorman stort je geld terug als hij zijn streefbedrag niet haalt.

Vanaf 20 september gaat Noorman optreden met zijn ‘De big one’. Data vind je op zijn site:

www.flipnoorman.nl

 

De recensie van ‘Bellse parese’ vind je in de categorie Recensies singer-songwriter.