Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Creedence Clearwater Revival: what’s in a name

oktober 10th, 2018 at 11:43

Op 30 november komt de lp-box ‘The studio albums collection’ van Creedence Clearwater Revival uit.

Daarin zitten alle geremasterde studioabums van de band die ten onder ging aan John Fogerty’s poging de groep bijeen te houden door ook de kwalitatief mindere songs van de andere leden op te nemen, oen zij dat eisten.

In de doos zitten de zeven studioalbums die de groep in vier jaar tijd uitbracht: ‘Creedence Clearwater Revival’, ‘Bayou Country’, ‘Green River’, ‘Willy and the poor boys’, ‘Cosmo’s factory’, ‘Pendulum’ en ‘Mardi gras’ plus een boek van tachtig pagina’s met archieffoto’s en nieuwe liner notes van Roy Trakin.

 

Comments zijn gesloten.