Little Feat organiseert al een groot aantal jaren een jaarlijkse reünie met fans op Jamaica, waar de band enkele dagen achter elkaar optreedt met bevriende muzikanten.

Die happening vindt komend jaar voor de zeventiende keer plaats en verkoopt al een aantal jaren uit, maar is deze keer zo populair dat de band nu extra hotelkamers aanbiedt. Dat komt ongetwijfeld doordat volgend jaar een bijzonder jaar is: Little Feat werd opgericht in 1969 en was wel een aantal jaren uit elkaar, maar als je je ogen een beetje dichtknijpt, bestaat de groep toch maar mooi vijftig jaar.

Dat spektakel speelt zich af van 26 tot en met 30 maart 2019 en vindt onvermijdelijk plaats in een luxe resort waar die fans alle luxe vinden, want dit is duidelijk niet voor de doelgroep die graag op zompig grasveld bivakkeert en koud doucht.

Die kamers kosten nogal wat: voor d eenvoudigste kamer betaal je 1999 dollar per persoon (1735 euro) bij een boeking voor twee personen en 2699 dollar (2350 euro) als je in je eentje komt, maar met het bijboeken van een extra nacht(!) krijg je de keus uit vier concerten van Little Feat, drie van Lucinda Williams en drie van de nog door Band-drummer Levon Helm opgerichte Ramble band, terwijl Anders Osborne en Leftover Salmon-oprichter Vincent Herman aangekondigd staan als ‘speciale gasten’ en dus hier en daar wel zullen meespelen.

 

http://rambleontheisland.com/index.html

 

www.littlefeat.net