Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Steven Van Zandt: Boycot de Marriotts

december 7th, 2018 at 10:21

Bruce Springsteen heeft er niet direct mee te maken, maar is misschien uiteindelijk toch verantwoordelijk voor de oproep van E Street Band-gitarist Steven Van Zandt om de hotels van keten Marriott te boycotten.

Van Zandt heeft namelijk vrij doordat zijn baas al heel lang solo op Broadway staat en ging dus op Soulfire-tournee met zijn Disciples of Soul.

Tijdens een van hun overnachtingen tijdens die tournee in een Mariott-hotel kreeg VanZandt elk onderdeel van zijn ontbijt geserveerd in een aparte plastic verpakking.

Dat schoot hem in het verkeerde keelgat om allerlei redenen, waarvab zijn zorgen om het milieu en het verdwijnen van banen de belangrijkste waren.

Dus roept hij inmiddels op tot een boycot van alle Marriott-hotels, doordat die keten dit concept uitprobeert en het overweegt in te voeren uit concurrentieoverwegingen.

Inmiddels heeft Van Zandt Jackson Brown aan zijn zijde en de Plastic Polution Coalition:

www.littlesteven.com/boycott-marriott

Op die pagina blijkt trouwens onder hoeveel namen de Marriott-groep opereert.

Marriott stelt daartegenover was dat al dat plastic recyclebaar was en bovendien was gemaakt van gerecycled materiaal. Het concern zei in een verklaring dat het belangrijk is de afhankelijkheid van plastic te verminderen.

Eerdere berichten over Steven Van Zandt vind je in de rubriek Nieuws.

Comments zijn gesloten.