Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

nieuw album en tournee Jodymoon

januari 17th, 2019 at 13:09

Het Maastrichtse duo Jodymoon maakte al vijf sfeervolle albums, waarop ze ingetogen songs zetten met haar zang en zijn gitaar als basis, vaak gecombineerd met cello en viool.

Die namen ze op in hun thuisstudio, wat een grote directheid en een even grote intimiteit tot gevolg had.

Nu hebben Digna Jansen en Johan Smeets ‘A love brand new’ uitgebracht. Die namen ze opnieuw in hun thuisstudio op, maar dan wel in een andere dan voorheen. Het stel verhuisde namelijk en bouwde in hun nieuwe huis opnieuw een studio.

Hun dertien nieuwe songs zijn weliswaar een logisch vervolg op voorgangers als ‘Who are you now’, ‘The life you never planned on’ en ‘All is waiting’, maar zijn tegelijkertijd een muzikale verbreding door de prominentere rol voor Smeets’ vaak rootsy gitaren.

Inmiddels zijn ze al begonnen met een uitgebreide tournee door Nederland, want die begon op 11 januari. Gelukkig duurt die nog tot en met 18 mei, terwijl de officiële première op 27 januari plaatsvindt in Theater Walhalla in Rotterdam om 15:00 uur.

De speellijst vind je hier:

http://www.jodymoon.com/shows

Comments zijn gesloten.