Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

voorspellende Beatles-brieven te koop

februari 5th, 2019 at 10:26

Binnenkort komen de brieven te koop waarin de Beatles in ieder geval hun zakelijke uiteengaan aankondigen.

Het zijn er twee en ze spreken elkaar fundamenteel tegen: in de eerste uit januari 1969 schrijven Ringo Starr, Paul McCartney, George Harrison en John Lennon plus Apple-directeur Neil Aspinall aan John en Lee Eastman dat zij de twee in dienst houden en hun toestemming geven namens de vier te onderhandelen.

In de tweede brief uit april 1969 zijn Starr, Harrison en Lennon radicaal van gedachten veranderd: zij zeggen de samenwerking op met de vader en de broer van Linda Eastman, Paul McCartney’s vrouw. Zij kiezen er dan voor om hun zaken te doen via de manager van de Rolling Stones, Allen Klein.

De eerste brief zou 225.000 dollar (197.000 euro) moeten opbrengen en de tweede 325.000 dollar (284.000 euro), al is het ons onduidelijk wat je er mee zou moeten:

https://momentsintime.com/the-beatles-breakup-contract-the-beatles-agree-to-eastmans-management/#.XFk3_YVPJRl

Comments zijn gesloten.