Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Jaap Boots en Ruud Houweling in het Haarlemse Badhuis

februari 24th, 2019 at 11:01

Op zondag 24 februari treden singer-songwriters Jaap Boots en Ruud Houweling samen op in Het Badhuis in Haarlem aan het Leidseplein nummer 49.

Afgelopen dinsdag, 19 februari, bewezen de twee in Kippenvel dat zij een naadloze combinatie vormen, hoe verschillend zij ook zijn: zij speelden een aantal van hun songs live, vertelden mooie verhalen om hun nummers heen en lieten tussendoor ook nog een aantal van hun eigen favoriete tracks horen.

Die uitzending is nog steeds te streamen en geeft een goede indruk van wat je kunt verwachten, al.

Boots zal zeker nummers spelen van zijn vorig jaar verschenen ‘Terug naar zee’, maar heeft ook nog ‘Afkuil’ en ‘Zal de hemel’ achter de hand, terwijl Houweling vermoedelijk vooral songs zal spelen van zijn solodebuut ‘Erasing mountains’ en zijn binnenkort te verschijnen ep ‘The wind just blew a day away’. Overigens heeft Houweling ook nog de vier albums van zijn groep Cloudmachine, waaruit hij zou kunnen putten.

Het optreden is gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld:

https://badhuisleidsebuurt.nl/agenda/badkamergalm-februari-2019

 

Een recensie van Jaap Boots’ ‘Terug naar zee’ vind je in de categorie Recensies roots en van Cloudmachine’s ‘Back on land’ vind je in de categorie Recencies pop.

Comments zijn gesloten.