Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

wél een Nederlandse tournee, maar ook een nieuw album van Krista Detor?

maart 12th, 2019 at 23:03

Op haar website kondigt de Amerikaanse singer-songwriter Krista Detor aan, dat haar Europese tournee in het teken staat van haar nieuwe album.

Wonderlijk genoeg is op haar site daarvan nergens een spoor te vinden: daar wordt ‘Barely’ uit 2015 nog altijd haar nieuwe genoemd.

Dat levert een onbeantwoorde vraag op, want Detor en haar partner David Weber treden van 11 tot en met 22 maart maar liefst vijf keer in Nederland op en twee keer in Duitsland.

Misschien gaat het dus om ‘The best of Krista Detor’, een titel die in het persbericht van een van haar aangekondigde optredens wordt genoemd, maar daarmee zou je je zelf te kort doen.

Detor heeft namelijk door de jaren heen een groep trouwe volgers opgebouwd met prachtige, ingetogen albums als ‘Mudshow’, ‘Cover their eyes’, ‘Chocolate paper suites’, ‘Flat earth diary’ en het bijna solo door haar opgenomen ‘Barely’ en die zijn nog allemaal via haar website te koop.

Ook zou ze usb-sticks met haar hele oeuvre te koop aanbieden, maar eerlijk gezegd moet je haar muziek horen via een versterker en boxen, niet via een computer, daarvoor zijn haar songs veel te mooi:

maandag 11 maart: Van Meurs – meneer Frits, Eindhoven, 20:00 uur

woensdag 13 maart: Max Guitar, Musemix concerts, Den Haag, 20:00 uur

donderdag 14 maart, theater De wegwijzer, Nieuw- en Sint Joosland, 20:00 uur

zaterdag 16 maart, In the woods, Leusden, 20:00 uur

22 maart, Muziekpodium Bakkeveen, Bakkeveen, 20:00 uur

 

De nummers van ‘Barely’ en ‘Flat earth diary’ zijn te horen via haar website. Laat je betoveren, al je durft:

www.kristadetor.com

Comments zijn gesloten.