Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Sheryl Crow: van je vrienden moet je het hebben

april 8th, 2019 at 14:28

Dat Sheryl Crow een Tesla heeft, verbaast ons niet zozeer. Het is tenslotte het gewone standaardmodel, schreef zij onlangs op Twitter, die goedkoper was dan haar kampeerbus.

Nu weten wij natuurlijk niet wat voor kampeerbus dat is, maar misschien rijdt ze ermee naar optredens en dan heb je uiteraard bepaalde voorzieningen nodig.

Wat we wél weten, is dat die Tesla het laatst helemaal niet meer deed en dat ze haar volgers vroeg om advies, toen haar dashboard zwart werd en het resetten ook niets opleverde.

Of Tesla-CEO Elon Musk een van haar volgers is, weten we ook al niet, waar wél dat hij haar in twee tweets raad gaf: blijkbaar stond het scherm op de nachtstand en was er daardoor helemaal niets meer op zichtbaar. Hij beloofde dan ook een update in de software waardoor deze het gebruik van deze instelling afhankelijk wordt van de hoeveelheid licht in de omgeving.

Crow nam meteen ook maar een voorschotje op de reactie van de ‘haters’ en schreef dat ze erg weinig problemen met haar Tesla had, waarop Musk niet alleen antwoordde dat hij dat fijn vond, maar de muziekdiva ook bedankte voor haar feedback waarmee de auto beter kon worden…..

Comments zijn gesloten.