Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Fleetwood Mac: zomergriepje?

april 9th, 2019 at 9:20

Fleetwood Mac heeft de rest van zijn Amerikaanse concerten geannuleerd.

Die bekendmaking komt een paar dagen na het bericht dat de groep de Rolling Stones zou vervangen op het New Orleans Jazz and Heritage Festival, dat traditioneel tijdens het laatste weekeinde van april en het eerste van mei plaatsvindt.

Waar de Stones het moesten laten afweten vanwege de vervanging van Mick Jagger’s defecte hartklep, heeft Fleetwood Mac relatief met minder zwaar weer te kampen: zangeres Stevie Nicks heeft griep en heeft de tijd nodig om uit te zieken. Het zou deze keer dus niet gaan om divagedrag

Doordat de band daarna naar Europa en Australië speelt, wordt het oktober voor de afgezegde concerten kunnen worden gegeven.

Comments zijn gesloten.