Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Todd Rundgren, Mickey Dolenz en Chistopher Cross: It was fifty years ago today….

juni 6th, 2019 at 17:28

Het is een vreemde combinatie, maar toch gaan Todd Rundgren (ooit even een superster en op zijn minst langere tijd een critics’ darling), Mickey Dolenz (ooit een Monkee) en Chistopher Cross (ooit een two hit wonder) op tournee samen met Joey Molland (ooit gitarist in Beatles-satelliet Badfinger) en Jason Scheff (zo’n dertig jaar lang de opvolger van de eerste zanger-bassist van Chicago, Peter Cetera).

Zij gaan vanaf 21 september een maand lang op tournee door de VS en spelen dan zeventien keer de ‘dubbele witte’ van de Beatles, maar ook een selectie van eigen hits.

Rundgrenn, Dolenz en Molland hebben direct of indirect banden met de Beatles: die van Molland zijn evident, al zijn ze oud, maar Rundgren zit al bijna dertig jaar in Ringo Starr’s All Star Band, terwijl Dolenz de Beatles ontmoette rond 1966 en bij sommige opnamesessies van Sgt. Pepper’s Hearts Club Band aanwezig zou zijn geweest.

Het zijn genoeg excuses voor een hopelijk fraai avondje nostalgie, want spelen kunnen die mannen natuurlijk wel.

 

 

 

Comments zijn gesloten.