Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 600 van 20 augustus

augustus 20th, 2019 at 15:42

Vanavond is het een speciale Kippenvel: niet alleen zijn we na drie weken vakantie eindelijk terug van weggeweest, het i ook nog de zeshonderdste uitzending van Kippenvel.

Daar hebben we dan wel twaalf jaar, drie maanden en drie weken over gedaan en dat is iets langer dan nodig: tenslotte gingen wel eens enkele keer vaker op vakantie en ook was er met onregelmatige regelmaat een uitzending van RTV Sport vanwege een uitermate belangrijke voetbalwedstrijd waarvan niemand zich inmiddels nog de uitslag herinnert….

Dat alles mag overigens onze pret niet drukken, want wij staan al een week te trappelen en hebben een playlist gemaakt die ons gelukkig maakt, al konden uiteraard niet alle songs erin waarmee we dit jubileum luister wilden bijzetten.

De Rode Draad staat vanavond natuurlijk in het teken van geluk met songs van Allen Toussaint, Talk Talk, David Sylvian en Paul McCartney en de rest van de twee uren tussen acht en tien ademen die geest toch zeker ook, al is er traditiegetrouw een hoop weemoed te horen.

Tot vanavond, tot Kippenvel!

Comments zijn gesloten.