In een interview voor CBS This Morning met Gayle King praat Bruce Springsteen over een groot aantal onderwerpen.

Eigenlijk gaat het interview natuurlijk over het uitkomen van de film bij zijn soloalbum ‘Western stars’, maar hij praat ook vrijuit over het opvoeden van zijn kinderen en het belang van muziek.

In dat fragment noemt hij zichzelf een klusjesman: als hij zichzelf goed repareert, repareert hij daarmee ook zijn luisteraars.

Tegelijkertijd verklaart hij nog maar eens zien liefde aan zijn vrouw Patti Scialfa én gaat hij in op King’s vraag over Donald Trump’s opmerkingen in een verkiezingsspeech in Minneapolis.

Daarin noemde Trump hem ‘little Bruce Springsteen’.

Eerste lacht Springsteen nog maar eens wat, maar daarna zeg hij: ‘Het is gewoonweg beangstigend. We leven in een beangstigende tijd. Het rentmeesterschap van het land is weggegeven aan iemand die er geen idee van heeft van wat dat betekent. Je moet voor de Verenigde Staten zorgen. Weet je wat er op het spel staat? Weet je wat dat betekent? En jammer genoeg hebben we iemand van wie ik denk dat hij geen benul heeft van het diepe gevoel wat het betekent Amerikaan te zijn.’

Zo bewijst Springsteen dat je in one liners ook wél veel kunt zeggen:

www.cbsnews.com/news/bruce-springsteen-gayle-king-interview-opens-up-about-raising-kids-relationship-father

Eerdere berichten over Bruce Springsteen en over ‘Westen stars’ vind je in de categorieën Nieuws, Pop op radio, tv en internet en Dossier Popmuziek en politiek.