Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Elton John in ‘recovery issue’ Vanity Fair

november 10th, 2019 at 10:01

Met de fragmenten uit Elton John’s autobiografie over zijn wilde jaren en zijn biopic ‘Rocket man’ nog vers in gedachten geeft het interview dat hij met Vanity Fair had voor hun ‘recovery issue’ nog wat meer diepgang.

John toonde al eerder veel zelfinzicht in zijn gedrag van destijds en doet dat in dat vraaggesprek opnieuw: zo is zijn advies aan andere verslaafden nederig te worden toch heel verrassend voor een man met de meest uitzinnige showkostuums ter wereld, terwijl ook de manier waarop hij het plezier terugkreeg van toeren op zin minst opvallende details bevat:

https://variety.com/2019/music/uncategorized/elton-john-sober-addiction-recovery-1203392566

Eerdere berichten over Elton John en over ‘Rocketman’ vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.