Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Mick Fleetwood: reünie met iedereen!

april 1st, 2021 at 10:09

Mick Fleetwood wil het liefst een reünie met iedereen die ooit in Fleetwood Mac heeft gespeeld.

Die uitspraak betekent dat bij die gelegenheid ook Lyndsey Buckingham welkom zou zijn, de zanger-gitarist die met veel nog altijd onopgehelderde bonje in 2018 door de rest van de band werd ontslagen.

Fleetwood verzoende zich persoonlijk al met Buckingham, dus dat is in ieder geval een eerste stap op een vermoedelijk erg lange weg.

Die toenadering kwam tot stand na de dood van Fleetwood Mac-gitarist Peter Green en leidde tot een herstel van de band tussen de twee.

Fleetwood zegt dan ook, dat hij in de toekomst zeker weer muziek met Buckingham zal maken, of dat nu met Fleetwood Mac zal zijn of daarbuiten.

Toch zou hij het liefst willen dat alle huidige én alle ex-leden van dat popmonster minstens een keer samen zouden spelen, dus inclusief bijna vergeten leden als gitarist Bob Welch, maar ook met Neil Finn en Tom Campbell, de twee die Buckingham vervingen.

Daarvoor moeten dan wel oude geschillen uit de weg worden geruimd, bv. dat tussen Lyndsey Buckingham en Stevie Nicks, die de andere leden een ultimatum stelde: ze konden kiezen tussen haar of hem.

Het zal dus nog wel even duren, voor het zover is…

 

Veel eerder berichten over Fleetwood Mac vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.