Natuurlijk, bij een nieuw album horen de gebruikelijke publicitaire plichtplegingen, tegenwoordig meer dan ooit: opvallen is geboden voordat je album ondergaat in een zee van andere releases.

Dat Graham Nash her en der de pers te woord staat, is dan ook niet meer dan logisch. Voor het Belgische Humo maakt hij echter van zijn hart geen moordkuil, al wordt hij geïntroduceerd alsof hij een debutant is. Misschien zijn er echter steeds meer popliefhebbers die nog niet van hem hebben gehoord, want Nash is inmiddels een éminence grise, zowel letterlijk als figuurlijk.

Hij blijkt echter nog over een springerige geest te beschikken, licht het deksel over zijn afkomst, fileert vooral zijn vriend David Crosby liefdevol, maar in mindere mate ook Stephen Stills en Neil Young en suggereert en passant dat ook zijn lichaam hem nog niet in de steek laat:

www.humo.be/muziek/graham-nash-uiteindelijk-vind-ik-echt-verliefd-zijn-leuker-dan-triootjes-en-partnerruil~becdd04c/?referrer=https://www.google.com

Eerdere berichten over Graham Nash vind je in de categorieën Nieuws, Concerttips en Rootsmuziek op radio, tv en internet.