Net als twee weken geleden is er vanavond geen Kippenvel: bij slecht nieuws moet je tenslotte volgens de managementcursussen altijd in de eerste zin het slechte nieuws melden, zodat je daarna lekker empathisch kunt gaan zitten doen.

Daar wacht ik echter nog even mee, want eerst moet nog maar weer eens de oorzaak worden benoemd, al kun je dat wel raden: dat is een voetbalwedstrijd inderdaad, het zal eens iets anders zijn…

Ook deze keer is het Rijnsburgse Boys dat een competitiewedstrijd moet inhalen en net als twee weken begint die wedstrijd om acht uur.

Weer kan niemand garanderen dat de strijd tegen FC Lisse om tien uur beslecht is,

waardoor de uitzending van Kippenvel in het slot wordt gegooid.

In zitten afwachten op de bank tot het moment waarop ik dan uiteindelijk mag invallen doet Kippenvel geen recht, want in mijn programma draai ik voorgrondmuziek en die verdient het dan ook centraal te staan.

Er rest mij dan ook niets anders dan de hele dag te gaan zitten kniezen en mokken. Ik hoop dat jou die gevoelens ook overvallen bij gebrek aan beter…

Geen nieuwe muziek dus van de rootsy nieuwe albums van Rieany Plus en Sem Jansen & Leif de Leeuw en van dat op 1 maart as. uitkomende album van de Zweed Jesper Lindell, die The Band en Van Morrison tot zijn helden rekent, en trouwens ook niets van het net verschenen soloalbum van de gerenommeerde bassist Gerco Aerts.

Voor al dat prachtigs en nog veel meer zul je nog een week geduld moeten hebben.

Wel kun je Kippenvel 792 van 20 februari nog eens terugluisteren, want daarin zat uiteraard ook veel moois.

tot toen of tot dan dus, tot Kippenvel!