De genomineerden voor het lidmaatschap van de Rock & Roll Hall of Fame voor dit jaar zijn bekend gemaakt.

Voor luisteraars naar Kippenvel zit daar weinig bij, want het is weer een bont scala aan genres en artiesten, hoewel sommigen die naam niet verdienen: zo is Cher al heel lang belangrijker als uithangbord voor de cosmetische industrie dan voor de muziek, ook gezien haar verschrikkelijke dancehits van de laatste jaren.

Op het belang van sommige anderen wil ik niets afdwingen, maar alleen van Big Mama Thornton kan ik warm worden.

Ook constateer ik maar weer eens dat de bezetting van Little Feat onder Lowell George raadselachtig genoeg opnieuw ontbreekt, al zou de schok zo langzamerhand groter zijn als die mythische groep wel werd verkozen:

https://www.instagram.com/p/C6C0ILJuFkc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=182e41aa-5783-4528-96cd-1640a8d6e513