In een interview met The Daily Beast worden ‘Let It Be’- regisseur Michael Lindsay-Hogg en Ringo Starr geïnterviewd over zowel de oorspronkelijke documentaire als de acht uur durende versie van Peter Jackson.

Starr zegt dat de eerste versie uitsluitend werd opgehangen aan de scène waarin Paul McCartney en George Harrison kibbelen over Harrison’s gitaarpartij. Daarbij blijkt de laatste behoorlijk gekwetst.

Starr relativeert het belang van die onenigheid, net als Lindsay-Hogg, en doet later nog interessante uitspraken over het concert op het dak en hoe de documentaires ‘Let It Be’ en ‘Get Back’ zich volgens hem tot elkaar verhouden:

www.thedailybeast.com/ringo-starr-says-the-beatles-let-it-be-film-had-no-real-joyuntil-now

Eerdere berichten over de documentaires ‘Let It Be’ en ‘Get Back’ én over Starr’s mening daarover vind je in de categorie nieuws.