Chris Smither is een veteraan die zijn bekendheid vooral dankt aan zijn twee songs die Bonnie Raitt lang geleden opnam; ‘Love You Like A Man’ en ‘I Feel The Same’, maar wel een zelf in een onverstoorbaar tempo twintig studioalbums maakte in een ruime vijftig jaar tijd.

Dat is inderdaad niet heel veel, maar Smither verloor in de jaren tachtig dan ook een aantal jaren aan de  drank.

Zijn dit jaar na enig getrek en geduw van producer David Goodrich uitgekomen album ‘All About The Bones’ krijgt goede kritieken en ter gelegenheid van dat album interviewde The Alternate Root’s Lee Zimmerman de inmiddels bijna tachtig jaar oude Smither over zijn carrière.

Daarin blijkt onder meer dat Smither ook zijn nieuwe album niet als zijn laatste beschouwt:

 www.thealternateroot.com/all-reviews/chris-smither-interview