Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Café Het Keerpunt, Spijkerboor (Drente)

november 17th, 2009 at 21:13

Café Het Keerpunt in Spijkerboor (Drente) is behalve een café met feestzaal en vergaderfaciliteiten ook vooral een interessant klein podium voor rootsartiesten van allerlei slag: daarbij zitten ook grote namen uit blues, folk en singer-songwriter. In het verleden traden onder meer Fred Eaglesmith, Jeffrey Foucault, Chris Smither, Jeff Talmadge, Rod Picot & Amanda Shires, Rob Lutes en Signe Tollefsen er al op.

Er zijn twee ruimtes waar muzikanten live kunnen spelen. De meeste optredens vinden plaats in de gelagkamer, waar de artiesten vlak voor de op caféstoelen gezeten publiek staan. Dat zit dus bijna bij de artiesten op schoot. Dichterbij kun je met andere woorden bijna onmogelijk komen en dat maakt zo’n optreden extra intiem.

Daarnaast is er nog een zaal waar 200 mensen in kunnen. Die wordt gebruikt, als de voorverkoop aangeeft dat het echt druk wordt.

De bar is zowel in de zaal als in de gelagkamer open, maar met luisterconcerten wordt daar tijdens het concert zelf weinig gebruik van gemaakt. Het (deels) vaste publiek komt in de eerste plaats om te genieten van de optredende artiesten. In de pauze wordt er uiteraard wel geschonken.

De agenda laat een interessante en veelzijdige programmering zien en op de site vind je ook een mogelijkheid je te abonneren op de nieuwsbrief.

www.tkeerpunt.nl

Café ‘t Keerpunt
Oostermoer 1
9656 PE SPIJKERBOOR (DR)
Telefoon: (0598) – 491 422
E-mailadres: cafe@tkeerpunt.nl

Comments zijn gesloten.