Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk op 106.8FM en via deze site

Het ultieme album van 2007

november 17th, 2009 at 21:35

Dr. John’s Creole Moon dan maar, Jon Cleary’s Pin Your Spin of Anders Osborne’s Living Room? Het is onmogelijk te kiezen uit die stroom van goede funk-cd’s van de laatste jaren, zelfs als je je beperkt tot wat wél in Nederland uitkwam. Of moet het toch Jim White’s Drill A Hole… zijn, Ani DiFranco’s Revelling/Reckoning, Peter Gabriel’s Up, Bram Vermeulen’s De Beuk Erin, the Blind Boys Of Alabama’s Spirit Of The Century, the Shiner Twins’ All In Store of the Rhythm Junks’ Virus B-23? Ze stonden er alle tien niet bij, bij die vijftig, en ik kan er nog wel veertig noemen.

Gepubliceerd in Heaven no. 51, november-december 2007/no. 6

Comments zijn gesloten.