Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Duiveltjes uitgereikt

mei 13th, 2011 at 7:00

Op woensdagavond 11 mei zijn tijdens het Gala van de Popmuziek van Muziek Centrum Nederland de Duiveltjes uitgereikt in de Amsterdamse Melkweg. Dat zijn de jaarlijkse prijzen voor het live-popcircuit. Ze worden weggegeven door Muziekcentrum Nederland (MCN).

Wende Snijders werd door collega-muzikanten de beste zangeres gevonden en Tim Knol de beste zanger.

Giel Beelen, Hans Dulfer en Ellen ten Damme gaven verder onder mee Duiveltjes aan Jochem Jacobs (beste gitarist van de band Textures), Thijs Lodewijks (beste bassist van Wende Snijders en Waylon), Tim van Delft (beste drummer van De Staat) en Bas Bron (beste toetsenist van De Jeugd van Tegenwoordig).

Er waren onder meer ook Duiveltjes voor Paradiso (beste podium), Lowlands (beste festival) en Remy Meijer (beste manager, van onder meer Go Back To The Zoo).

De andere twee winnaars ook weten?  www.muziekcentrumnederland.nl/pop/projecten/gala-van-de-popmuziek/2011

Comments zijn gesloten.