Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Ringo Starr: geen Beatles-reünie bij Olympische Spelen Londen

juli 25th, 2011 at 11:04

Ringo Starr heeft de berichten ontkend dat er volgend jaar bij de Olympische Spelen in Londen een Beatles-reünie zal zijn.

Weliswaar zou die hereniging ondanks de deelname van zonen Sean Lennon en Dani Harisson sowieso op halve kracht plaatsvinden, maar toch was daarvan in de Engelse pers sprake.

Hoewel wij denken dat Starr daar meer garen bij zou spinnen dan Paul McCartney en Starr door de jaren heen McCartney ook regelmatig heeft gevraagd een nummertje mee te komen spelen met zijn All-Star Band, heeft de drummer deze keer geen interesse.

Als de Olympische Spelen plaatsvinden, is Starr namelijk met zijn band op tournee in de VS end aaraan geeft hij de voorkeur, zo heeft hij laten weten.

In een eerder stadium liet Paul McCartney zich niet duidelijk uit over zijn waardering voor dat plan. Door het uitblijven van zijn ontkenning was blijkbaar de gedachte ontstaan dat het er misschien wel van zou kunnen komen.

Starr’s eigen woorden nalezen?

http://news.sky.com/skynews/Home/Showbiz-News/No-Reunion-For-Ringo-Starr-And-Paul-McCartney-Former-Beatle-Puts-Paid-To-Rumours/Article/201107316035261?DCMP=News-search-sslc&lid=ARTICLE_16035261_NoReunionForRingoStarrAndPaulMcCartney:FormerBeatlePutsPaidToRumours&lpos=searchresults

Eerdere berichten over de Beatles-reünie vind je elders op deze site.

Comments zijn gesloten.