Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Lowlands ouderwets snel uitverkocht

februari 5th, 2012 at 8:16

Op zaterdag 4 februari startte de verkoop van kaarten voor Lowlands om 11:00 uur.

Voor een uur ’s middags waren alle kaarten voor de twintigste editie van het festival uitverkocht. Er waren toen alleen nog tickets voor houders van een CJP-pas, maar de verkoop daarvan is tot nader order stopgezet vanwege de overbelaste CJP-servers.

Vorig jaar was Lowlands ook al binnen twee uur uitverkocht, maar toen begon de verkoop van de tickets al eind 2010 al in de verkoop.

Zo hield het festival de kaarten goedkoper dan wanneer ze in 2011 verkocht waren. De door staatssecretaris Zijlstra ingevoerde btw-verhoging van zes naar negentien procent werd zo immers omzeild en bezoekers waren zo’n twintig euro goedkoper uit. Dit jaar kost een kaart echter 185 euro.

Zo blijft de wedstrijd tussen het kabinet en de Lowlands-organisatie onbeslist, want beide partijen kunnen de traditioneel snel verkoop in hun voordeel uitleggen: of de btw-verhoging maakt de mensen niet uit, of ze kopen kaarten ondanks die btw-verhoging…….

http://lowlands.nl

Comments zijn gesloten.