Of in Nederland veel mensen opveren bij die nieuws, is nog maar de vraag, maar in Amerika schijnt dat wel anders te zijn: dat Ringo Starr gaat optreden in special van de cartoonserie The Powerpuff Girls is daar nieuws.

Daarvan komt een speciale aflevering op tv om het blijkbaar heuglijke feit luister bij te zetten dat de serie vijftien jaar geleden in première ging. Dance pansted wordt op 20 januari 2014 uitgezonden op Cartoon Network.

In 1998 was namelijk voor het eerst een aflevering te zien van de serie waarin drie Blossom, Bubbles en Buttercup streden tegen aartsvijand Mojo Jojo.

In de komende special spreekt Ringo starr de stem in van een special voor hem bedacht karakter: Fibonacco Sequins is volgens de omschrijving een ‘flamboyante wiskundige’. Die heeft een getallenserie ontdekt die uiteraard de Fibonacci Sequence heet. Of hij daardoor wordt gekidnapt door Mojo Jojo is ons onduidelijk gebleven…..

Starr heeft voor de aflevering ook een song geschreven, die heel origineel I wish I was a powerpuff girl heet  en daar hoort weer een video bij:http://entertainment.time.com/2013/12/19/ringo-starr-to-appear-on-powerpuff-girls-special