Het is maar goed dat The Pirate Bay alleen virtueel bestaat, want ze zouden daar geen tijd hebben om de verhuisdozen uit te pakken.

Na Groenland, IJsland, Sint Maarten, Ascencion Island en Peru werd het Guyana, al leidde die website van The Pirate Bay kort naar een Zweedse extensie.

Dst was inderdaad erg verrassend en misschien duurde het daardoor maar erg kort, want die site werd inmiddels alweer uit de lucht gehaald. Toch leidt de extensie .org nog altijd naar een Zweeds internetadres…

The Pirate Bay houdt zich deze keer ook stil en beantwoordt dus niet ongevraagd de talloze vragen die deze verandering oproept. Wel zei een zegsman eerder al dat de website zoekt naar een internetadres dat blijkt houdbaar te zijn en dat het tot die tijd zal blijven verhuizen.

Van die nieuwe browser die domeinextensies overbodig maakt en bovendien nog legaal is doordat bezoekers uploads en downloads dan direct met elkaar te delen en er dus geen centraal punt meer is, horen we trouwens al een tijdje niets meer…