Lara Vane & the Vipertones brachten net hun derde cd  uit: Bodyquake.

Due clip van de gelijknamige single is te zien en te horen op hun website en dat geeft al een heel aardige indruk van de muziek die dat Engels-Nederlandse collectief maakt, al ontbreken jammer genoeg de blazers erin:http://lauravaneandthevipertones.musicandmore.nl/now-bodyquake-new-single

Eind februari verscheen al de eerste single als voorbode. Pictures swingt al even strak:

http://lauravaneandthevipertones.musicandmore.nl/pictures-is-out-now

Op zaterdagmiddag 31 mei is de band een van de gasten tussen vier en zes in TROS Muziekcafé in de Vortin in Hilversum en op Radio 2.

Wie alvast een goede indruk wil krijgen van wat de groep daar live gaat presteren, kan het beste even kijken en luisteren naar het recente optreden bij Radio Rijnmond’s Lloyd live:

http://lauravaneandthevipertones.musicandmore.nl/new-live-uit-lloyd-videos/#more-885

Daarin bevestigt de voor die gelegenheid tot vijf leden gereduceerde groep moeiteloos de strak swingende reputatie die zij bijvoorbeeld opbouwden met cd’s als Sugar fix.

zaterdag 31 mei, Laura Vane & het Vipertones, TROS Muziekcafé, 16:00 – 18:00 uur of Podium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum.

De recensie van Sugar fix vind je in de categorie Recensies soul. Eerdere berichten over de band zijn na te lezen in de categorie Nieuws.