Op zondag 5 oktober begint de voorverkoop voor Glastonbury 2015, al moet je je voordien hebben geregistreerd en een borg van vijftig pond (euro) hebben gestort om kaartjes te mogen kopen.

Hoewel de organisatie nog geen enkele groep bekendgemaakt heeft, kun je er in in het Verenigd Koninkrijk al op wedden wie er gaan optreden.

Fleetwood Mac staat bij twee grote bookmakers op nummer een, al keert William Hill vier keer de inzet uit en Ladbrokes een keer de inzet. Het is ons overigens een raadsel waarom je in dat laatste geval nog op de groep zou wedden….

Bij William Hill zijn AC/DC en Muse daarna de meest waarschijnlijke kandidaten, want de verhouding tussen inzet en uitkering zijn bij deze acts het laagst: vijf keer de inzet. Daarna volgt een bonte stoet, variërend van Kate Bush en Oasis tot U2, The Stone Roses, Prince, David Bowie, Linkin Park en Robert Plant.

Bij Ladbrokes staat Paul McCartney op nummer twee met drie tegen een en staan veel andere groepen in de lijst, bijvoorbeeld Elton John, Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, Abba, Katy Perry, Take That en One Direction, al staan de twee laatste genoteerd voor 33 tegen een.