Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Lucinda Williams schrijft memoires.

februari 12th, 2018 at 15:22

Southern songstress pur sang Lucinda Williams werkt aan haar memoires.

De autobiografie heeft nog geen titel en dat hoeft ook nog even niet, want de uitgave staat gepland voor 2020 bij de Amerikaanse uitgever Henry Holt and Company.

Williams kondigde aan, dat ze daarin ieder geval haar hele leven zal beschrijven tot en met de Grammy voor ‘Car wheels on a gravel road’ en haar ervaringen met de in haar ogen onvriendelijke muziekindustrie, maar in dat geval laat ze nog twintig jaar onbesproken…..

Williams legde ook nog uit, dat ze veel te vertellen heeft.

Dat is veelbelovend, doordat ze op haar laatste twee dubbel-cd’s, ‘Down where the spirts meet the bone’ en ‘The ghosts of Highway 20’, haar toch altijd al autobiografische teksten naar een nog prangender niveau tilt:

www.nytimes.com/2018/02/11/arts/music/lucinda-williams-singer-and-prolific-songwriter-is-writing-a-memoir.html?ribbon-ad-idx=8&rref=arts/music&module=Ribbon&version=context&region=Header&action=click&contentCollection=Music&pgtype=article

Comments zijn gesloten.