Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Sounds Venlo: lekker ouwehoeren…..

februari 13th, 2018 at 9:06

Sounds in Venlo is met afstand de beste platenzaak in Nederland met een even brede als diepe collectie in allerlei genres die andere zaken niet eens hebben: er staat een collectie van zo’n honderdduizend cd’s en 50.000 lp’s. De verkoopoppervlakte beslaat dan ook zo’n 800 mierkante meter. Ook is er een podium voor optredens, is er een inpandig restaurant en geeft de zaak exclusieve singles uit van nieuwe artiesten samen met Podium Grenswerk.

In een interview met Entertainment Business legt mede-eigenaar Gert Driessen uit, dat dat nodig is om klanten aan zijn zaak te binden.

In dat kader is Sounds nu van plan regelmatig een avond te organiseren tijdens welke klanten over hun favoriete album kunnen vertellen. Dat vertelt hij in een interview in het februarinummer van Entertainment Magazine, maar op de site van het blad staat wat volgens ons de kern van het plan is:

https://www.entertainmentbusiness.nl/nieuws/2018-W07/sounds-venlo-organiseert-ontmoetingsavonden

Niet alleen op dit moment wilden we dat een stuk dichter bij Venlo woonden…..

 

 

Comments zijn gesloten.