Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Paul McCartney’s film ‘The Bruce McMouse Show’ in bioscopen

januari 11th, 2019 at 9:58

Paul McCartney’s niet eerder uitgebrachte film ‘The Bruce McMouse’ gaat in première in bioscopen wereldwijd.

De film is een mix van een concertregistratie van de Red rose speedway-tournee uit 1972 en een tekenfilm. In die onwaarschijnlijke combinatie ontmoeten Paul McCartney and Wings de getekende Bruce McMouse.

Tijdens het concert van de band zit Bruce McMouse met zijn gezin onder het podium, maar als McMouse erachter komt dat het om Paul McCartney and Wings gaat, vertelt hij zijn vrouw en kinderen dat de band zijn hulp nodig heeft als producer.

Uit deze trailer valt overigens volstrekt niets af te leiden:

‘The Bruce McMouse Show’ – the previously unseen film – will be playing in select cinemas around the world on January 21st.

‘The Bruce McMouse Show’ – the previously unseen film – will be playing in select cinemas around the world on January 21st.Get your tickets HERE: https://www.brucemcmouse.com

Slået op af Paul McCartney i Torsdag den 10. januar 2019

Wie wil kijken naar dit muzikale sprookje, zou onder meer naar Londen, Liverpool, New York, Los Angeles, Chicago of Sydney moeten gaan.

De film is daar namelijk op 21 januari in bioscopen te zien, maar alleen op die dag, net als in dertien andere bioscopen in Engeland, Amerika, Australië en Canada:

www.brucemcmouse.com

 

Comments zijn gesloten.