Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

De Rode Draad van Kippenvel 579 van 26 februari: vijftig jaar Little Feat

februari 26th, 2019 at 15:57

In De Rode Draad vieren we dat Little Feat vijftig jaar bestaat, nou ja: vijftig jaar geleden werd opgericht, in vijf nummers, want de band kende vijf bezettingen: de oerbezetting van Richie Hayward, bassist Roy Estrada, toetsenist Bill Payne en zanger-gitarist Lowell George, de bezetting vanaf ‘Dixie Chicken’, waarin Kenney Gradney bas gaat spelen en percussionist Sam Clayton en gitarist-zanger Paul Barrere er ook bij komen.

Na het uiteenvallen door Lowell George’s dood komt de groep in 1988 weer bijeen met nieuwe zanger Craig Fuller én vriend Fred Tackett, daarna wordt Shaun Murphy de zangeres en nadat zij uit de groep is verdwenen wordt Gabe Ford de nieuwe drummer na Hayward’s overlijden.

Comments zijn gesloten.