Woodstock 50-organisator Michael Lang is vastbesloten het door hem georganiseerde festival te laten doorgaan ondanks de recente terugtrekking van zijn belangrijkste sponsor Dentsu Aegis Network met de mededeling dat het festival was geannuleerd.

Dat hij daarbij geen middel schuwt, blijkt wel uit het feit dat hij een van de advocaten heeft ingehuurd die in het verleden Donald Trump hebben bijgestaan:

www.nytimes.com/2017/06/05/business/dealbook/sorkin-marc-kasowitz-trump-lawyer.html?searchResultPosition=2&module=inline

 

Deze Marc E. Kasowitz heeft meteen een persbericht laten uitgaan waarin hij stelt dat Dentsu niet het recht had het festival af te gelasten en ‘alle belanghebbenden, inclusief de artiesten’ de opdracht geeft door te gaan zoals gepland.

Woods zegt inmiddels te praten met andere investeerders en zeker te weten dat het festival zal doorgaan, ook al is er weinig tijd.

Tenslotte bleek bij de voorbereidingen van het originele Woodstock in 1969 ongeveer een maand voor het begin van het festival dat het festivalterrein niet kon worden gebruikt en moest worden uitgeweken naar Bethel Woods, waar het zoals bekend allemaal nog goed kwam….

https://www.nytimes.com/2019/05/01/arts/music/woodstock-50-michael-lang.html

Eerdere berichten over Woodstock 50 vind je in de categorie Nieuws.