Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Guns ‘N Roses ten strijde tegen brouwerij

mei 14th, 2019 at 11:01

Guns ‘N Roses zou een proces willen aanspannen tegen een brouwerij die het bier ‘Guns ‘N Rosé’ verkoopt. Ook verkoopt het bedrijf hoeden, t-shirts, bierglazen, stickers, speldjes en bandana’s met dat opschrift.

De groep zou de Oskar Blues Brewery al eerder hebben gevraagd te stoppen met de verkoop daarvan, maar met als enig resultaat dat de brouwerij erin heeft toegestemd dat te doen in maart 2020.

De brouwerij zou ook hebben geprobeerd de merknaam te deponeren, maar ook daartegen zou Guns ‘N Roses bezwaar gemaakt hebben. De groep beschouwt dat als een inbreuk op het merkenrecht en eist schadevergoeding. Hoeveel is onbekend, maar dat zal niet om een paar grijpstuivers gaan.

Het lijkt ook wel de eerste keer te zijn dat een groep bezwaar maakt tegen het uitventen van de naam via drank, want eerder kwamen al vaak allerlei bieren en whiskeysoorten uit onder de naam van een band of artiest.

 

Comments zijn gesloten.