Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Paul McCartney in 2020 op Glastonbury?

september 6th, 2019 at 11:11

In het Verenigd Koninkrijk maken ze zich behalve over de Brexit ook nog wel druk over andere zaken.

Zo is de slotact voor het Glastonbury-festival van volgend jaar alweer een tijd het onderwerp van geruchten.

Dat is dan de vijftigste editie van dat gerenommeerde festival en daarom (?) wordt Paul McCartney getipt. Hij is inmiddels de favoriet bij de Engelse wedkantoren en laat daarmee Fleetwood Mac, Foals en Elton John achter zich.

Het lijkt er echter op dat hij die geruchten zelf met graagte aanzwengelt, getuige de inhoud van interview in de Breakfast Show op BBC Radio 2.

Daarin praatte McCartney op donderdag 5 september met Zoe Ball.

Hij praat zo diplomatiek in cirkels, dat oorzaak en gevolg bijna niet meer uit elkaar te halen zijn: eerst zegt hij dat ‘mensen’ beginnen te zeggen dat het goed zou zijn als hij dat optreden deed en dat hij dus nadenkt of hij kan en of het goed zou zijn om te doen.

Via de aansporing van zijn kinderen om erover te praten en de cryptische toevoeging dat hij denkt te weten wat zij bedoelen, komt hij tot de constatering dat het wel lang geleden is dat hij op Glastonbury speelde en dat het dus misschien tijd is om er naar terug te gaan.

Daarvoor moet hij wat dingen op een rijtje zetten, zegt hij, maar ‘het begint een vage mogelijkheid te worden. Het is duidelijk nog niet zeker, maar men begint erover te praten.’

Onze conclusie: als McCartney zichzelf volgend jaar als slotact terugvindt op de Pyramid Stage, komt dat door ‘de mensen’, want hij heeft daar zelf geen enkele invloed op…

 

https://www.bbc.com/news/uk-england-somerset-49591024

Eerdere berichten over Paul McCartney, Joh Lennon, George Harrison, Ringo Starr en de Beatles vind je in de categorie Nieuws.

 

Comments zijn gesloten.