Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Stef Kamil Carlens toert met ‘Making sense of infinity’

november 8th, 2019 at 9:37

Zita Swoon-voorman Stef Kamil Carlens bracht eind september zijn tweede soloalbum uit.

‘Making sense of infinity’ bevat negen songs en is in alle opzichten een intrigerend album: niet alleen stelt Carlens dat hij voor elke song meer dan 150 sporen gebruikte, hij leeft er ook zijn voorliefde voor ruimte en onvoorspelbare tegenmelodieën op uit.

Bovendien becommentarieert hij niet alleen zijn eigen leven, maar ook de wereld van vandaag in songs als ‘Painted glass’, ‘The government is no game’ en ‘Lament on general Smedley D. Butler’, een gelauwerde militair die veranderde in een vredesactivist.

Carlens treedt binnenkort vier keer in Nederland op:

8 november: Groningen, Vera
16 november: Amsterdam, Paradiso
21 november: Breda, Mezz

22 november: Maastricht, Muziekgieterij

Comments zijn gesloten.