Kippenvel – Ruud Heijjer

 elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 op RTV Katwijk 106.8FM

Tom Petty’s ‘Wildflowers & all the rest’: releasedatum

augustus 23rd, 2020 at 10:27

Tom Petty’s langverwachte ‘Wildflowers and all the rest’ komt uit op 16 oktober.

Zijn oorspronkelijk in 1994 verschenen tweede soloalbum zal deze keer in vier verschillende versies uitkomen, van een versie op dubbel-cd of op drie lp’s met tien extra songs waarvan vijf niet eerder uitkwamen tot en met de Super Deluxe Edition met in totaal 70 nummers, waarvan negen niet eerder werden uitgebracht en waarvan 34 andere versies zijn dan de gereleasde.

op 5 cd’s of negen lp’s uitkomen, maar bevat dan ook tien songs die destijds werden opgenomen voor de toen geplande dubbel-cd die er nooit kwam, vijftien door Petty thuis opgenomen demo’s, liveopnamen en alternatieve versies van songs op het oorspronkelijke album.

 

Details over alle versies vind je op:

www.tompetty.com

 

Eerdere berichten over Tom Petty vind je in de categorie Nieuws.

Comments zijn gesloten.