Op 25 november as. komt er een live-album van David Crosby & The Lighthouse Band.

Het gaat om het laatste concert dat ze gaven van de tournee die ze in 2018 maakten na het uitkomen van ‘Here If You Listen’, het album dat David Crosby, Becca Stevens, Michelle Willis en Michael League samen maakten.

De zestien songs van dat concert werden voor  het album en de dvd opgenomen in het Capitol Theater in Port Chester New York.

Nu was ‘Here If You Listen’ niet Crosby’s beste album, juist doordat hij daarvan een té democratische aangelegenheid maakte en Stevens, Willis en League te veel invloed gaf, maar desondanks is het een album om naar uit te kijken.

Eerdere berichten over David Crosby vind je in de categorieën Nieuws, Rootsmuziek op radio, tv en internet, Concerttips en De rode draad.

Een concertrecensie van David Crosby van zijn set tijdens het Once in a Blue Moon-festival in 2018 in het Amsterdamse Bos vind je uiteraard in de categorie Concertrecensies.

De recensie van ‘If I Could Only Remember My Name -50th Anniversary Expanded Edition’ vind je uiteraard in de categorie Recensies singer-songwriter.