Het enige soloalbum van Little Feat-voorman Lowell George kwam uit op lp in een speciale versie.

Het werd op 20 april jl. uitgebracht als dubbel-lp ter gelegenheid van Record Store Day in een beperkte oplage door Rhino met behalve de originele plaat een hele reeks alternatieve takes en drie songs die niet op het album stonden.

Ook maken nieuwe liner notes deel uit van deze versie. Die zijn geschreven door de ‘George family’, dus misschien door weduwe Elizabeth  en dochter Inara.

Het lijkt daarmee een kwestie van tijd te zijn tot deze versie ook op cd uitkomt end at zou fans de gelegenheid geven ee beter beeld te krijgen van George’ overigens mislukte pogingen een coherent soloalbum te maken van een stel van zijn eigen oude nummers, songs van Allen Toussaint en Jackson Browne en een aantal soms wel erg naar middle of the road kklinkende covers…

de tracklist:

cd 1:


1. What Do You Want The Girl To Do
2. Honest Man
3. Two Trains
4. Can’t Stand The Rain
1. Cheek To Cheek
2. Easy Money
3. 20 Million Things
4. Find A River
5. Himmler’s Ring

cd 2:

1. Easy money (alternatieve versie)
2. What Do You Want The Girl To Do (alternatieve versie)
3. Two Trains (alternatieve versie)
4. Cheek To Cheek (alternatieve versie)
5. China White (alternatieve versie)
1. Honest Man (alternatieve versie)
2. Heartache (alternatieve versie)
3. 20 Million Things (alternatieve versie)
3. Doctor My Eyes
1. Roll Em’ Easy
2. Brickyard Blues (Play Something Sweet)

Eerdere berichten over Little Feat vind je in de categorieën  Nieuws, Concerttips,Rootsmuziek op radio, tv en internet en Dossier: Ook al dood….

Recensies van ‘Electrif Lycantrophe’, ‘Waiting for Columbus Live Deluxe’, ‘Rooster Rag’, ‘Kickin’ it at the Barn’, ‘Live at the Ram’s Head’, ‘Raw Tomatos Vol. One’, ‘Ripe Tomatos Vol. One’, ‘Waiting for Columbus 2CD’ en ‘Barnstormin’ Volume One’ vind je in de categorie Recensies roots.