Net nadat bekend werd dat Kylie Minogue’s Can’t Get You Out Of My Head het nummer is dat het afgelopen decennium het meest gedraaid is op de Engelse radio, komt dat stoute engeltje weer in het nieuws, of juist daardoor natuurlijk.

La Minogue zit binnenkort 25 jaar in het entertainmentvak en wil dat groots vieren. Ze denkt aan een tv-show met daarin veel duetten, zo meldde zij aan de Daily Mirror: zus Dannii, die tenslotte al jaren op haar bagaedrager meelift, maar ook bad boy Nick Cave en Jason Donovan. Die finale van de show zou een duet met Madonna moeten worden, als het aan Australische exportproduct no. 1 ligt.

Daar wordt het interessant, want die andere komen vast wel, zelfs Nick Cave.

Dat Madonna zich ondergeschikt maakt aan Minogue door in haar tv-show te verschijnen en haar zo te eren, wil er bij ons dan weer niet in.

Door de jaren heen zie en hoor je tenslotte hoe Minogue, Madonna, maar ook Britney Spears en Lady Gaga elkaar goed in de gaten houden qua kostuums, dans en zang in een poging elkaar voortdurend af te troeven.

Wij herinneren ons nog maar al te levendig hoe Madonna tijdens de Grammy-uitreiking in 2003 gretig stond te tongzoenen met Britney Spears. Hoewel Madonna toen al oud genoeg was om haar moeder te zijn, maakte zij hun wederzijdse lust graag tot media event. De twee hadden blijkbaar intensief geoefend. Hun hongerige monden vonden elkaar zo sensueel dat Christina Aguilera’s hunkering naar exposure er amateuristisch tegen afstak toen die even daarna Madonna’s vochtige lippen zocht, maar half miste.

Begerig én triomfantelijk grimlachend, degradeerde de heilige moeder zo twee eventuele opvolgsters tot haar nederige dienaressen. Zou zij er dan stiekem toch van dromen zich ten overstaan van een miljoenenpubliek te onderwerpen aan Minogue?

Zelfs wij kunnen dat ons in onze stoutste dromen nauwelijks voorstellen, maar Dean Piper blijkbaar wèl……..

www.mirror.co.uk/celebs/columnists/dean-piper/2012/01/01/kylie-to-duet-with-madonna-115875-23671204

Het bericht over de meest gedraaide songs op de Engelse radio en hoe blij Cathy Denis daardoor is, vind je in de rubriek nieuws.