Kippenvel – Ruud Heijjer

 Elke dinsdagavond van 21:00 – 23:00 op RTV Katwijk 106.8FM

tweede tournee Gretchen Peters’ ‘Dancing with the beast’

augustus 9th, 2018 at 11:43

Nadat singer-songwriter Gretchen Peters in mei en juni al een uitgebreide Engelse tournee had gemaakt met een totaal van vijftien optredens, komt ze eind augustus opnieuw naar Europa voor een tournee die haar naar Engeland, Duitsland, Nederland, Schotland, Ierland, Noord-Ierland en Frankrijk voert. Dat geeft het succes aan van haar zevende soloalbum, dat direct in de lijn ligt van haar twee vorige, “Hello Cruel world’ en ‘Blackbirds’.

Daarbij zijn 1 en 2 september voor ons het belangrijkst, want dan staat Peters respectievelijk in Paradiso en in Luxor Live in Arnhem.

Voor beide concerten is de voorverkoop inmiddels gestart.

Peters komt bovendien naar Nederland met haar volledige band, zodat haar vaak huiveringwekkende teksten muzikaal ook nog de nodige diepte krijgen. Toetsenist/echtgenoot Barry Walsh, bassist Conor McCreanor en gitarist Colm McClean voegen namelijk heel wat toe.

In Paradiso is Peters onderdeel van ‘Sugar Mountain presents’ en treedt zij op met vier andere acts. Om hoe laat haar optreden begint en hoe lang zij mag spelen, is nergens te vinden. Wie zeker wil weten dat Peters een regulier concert geeft, kan dus kiezen voor de zekerheid van Arnhem, maar wie zich wil laten verrassen door nog onontdekt talent, moet juist naar Amsterdam.

Wie haar schitterende drietal ‘Hello cruel world’, ‘Blackbirds’ en ‘Dancing with the beast’ nog niet zou kennen, kan via Peters’ downloadpagina toch even kort met een liveversie van ‘Dancing with the beast’ kennismaken:

 http://www.gretchenpeters.com/freedownloads/DancingWithTheBeast.mp3

Ook doet de link naar de vier songs op de site van Folk Alley het nog steeds:

www.folkalley.com/music/sessions/folk-alley-sessions-at-30a-gretchen-peters?mc_cid=384ac94f89&mc_eid=35c21a02ae

Comments zijn gesloten.